Komma i form

by admin

Många av oss kämpar dagligen med att komma i form, vi använder oss av olika metoder och i mångt och mycket så är det den egna karaktären som kan vara den största boven i dramat. Vi vet att det inte är så lätt att gå ner i vikt eller att komma ut och röra på sig så se denna artikel som en peppning till att börja att träna eller äta annorlunda.

Alla vi människor är olika och har olika förutsättningar så det gäller att man hittar den metod för exempelvis viktnedgång som passar just dig. Mat är en viktig sak för alla och vi har även där olika förutsättningar med näringsupptag med mera. Har du problem med laktos så kan det vara en anledning att kolla upp laktosfri måltidsersättning som passar just dig. Föda är som bensin för kroppen, vi måste få i oss mat för att kunna fungera och vi bör röra på oss för att göra oss av med överflödet.

Vi tror att de flesta är medvetna om att röra på sig är hälsosamt, samtidigt så kan det för vissa vara en kamp att ta sig ut på en promenad. Det gäller att börja i sin takt, går man ut för hårt så kanske man ger upp för snabbt. det gäller att bygga upp sin kondition så att man orkar mer för varje gång man går ut. Ta korta promenader till en början för att öka både längd och intensitet i ditt gående så kommer det att förhoppningsvis ge resultat. När du känner att du orkar mer så kommer du att känna att du mår mycket bättre.