Fimpa och förbättra din kondition

by admin

Bland det bästa man kan göra för sin hälsa och för att förbättra sig kondition på ett mycket enkelt sätt är att fimpa ciggen och sluta röka. Vi menar självfallet inte att det är särskilt enkelt att sluta röka i sig, men med några bra tips på vägen så kan man komma långt. Låt oss därför idag dela med oss av några sådana tips!

Berätta för andra

Något som kan förbättra dina chanser att sluta röka, och därigenom förbättra din kondition, är att berätta för andra i din omgivning att du bestämt dig för att sluta. På detta vis blir tröskeln betydligt större när det kommer till att återigen tända en cigg, eftersom det helt enkelt blir lite skämmigt att erkänna för alla och en var att man lider av dålig självbehärskning inte kan hantera suget. Det är inte på något vis en vattentät åtgärd för att lägga av med sitt rökande, men för väldigt många en metod som faktiskt fungerat riktigt bra.

Fin bättre substitut när abstinensen kickar in

När du nyligen slutat röka så är det störst chans att de värsta sorternas abstinens kickar in och då dessa är så pass kraftiga som de är, så är det lätt att ge vika för frestelsen att tända en ny cigg. I fall som dessa är det dock betydligt bättre att ersätta cigaretterna med ett bättre substitut. Något som ligger nära till hands och som dokumenteras fungera väldigt bra är att ersätta de vanliga ciggen med e-cigg. E-cigg är enligt rapporter ungefär 95% mindre skadliga än det vanliga alternativet, något som gör det till lite av en no-brainer när det kommer till att byta ut det ena mot det andra. Extremt många människor har lyckats sluta röka på detta sätt, någonting som inte är något att fnysa åt. På eSmokes.se hittar den som vill prova att ersätta vanliga cigaretter allt de behöver för att komma igång, allt ifrån bra information till faktiska produkter.

Håll händerna sysselsatta

En otroligt bra metod för att förhindra att man börjar tänka på att röka är att hålla händerna sysselsatta. Det kan handla om allt ifrån virkning till någon annan form av pyssel, vilket gör att vi helt klart rekommenderar en koll på den pyssliga webbutiken Panduro.se. Det är helt klart bättre att vara beroende av att lägga pärlplattor om dagarna än att stå och bolma på i något gathörn stup i kvarten.